Tips og tricks - gode apps

Skrevet af:
Kategori(er):
Der findes rigtig mange apps, til at hjælp os og det er ikke let at finde rundt i dem alle. Jeg bruger flere, og ja jeg trænger nok til at få ryddet lidt op!

I dag vil jeg fortælle om en trænings app, og en app som jeg skal afprøve i de næste 4 uger. Der er endelig kommet en dansk udgave af hjernetræning, den hedder Peak – Hjernetræning fra Peaklabs (android) eller Peak – Brain Training (Apple)

HVAD KAN DEN:

● Over 30 fantastiske, udfordrende minispil på tværs af flere kategorier (hukommelse, fokus, sprog, mental adræthed og problemløsning), som alle er designede med hjælp af neurologer til at være sjove, udfordrende og belønnende. Et nyt spil tilføjes hver måned!

● Tilpassende og dynamiske spilsværheder sikrer, at hjernetræningen forbliver udfordrende.

● Personliggjort, daglig træning af hjernen i spiludfordringer i de kategorier, som bedst passer til dine behov.

● Dybdegående præstationssporing med informationer omkring personlige og komparative hjernekort, datavisualiseringer og grafer pr. kategori (hukommelse, fokus, sprog, mental adræthed og problemløsning).

Man kan sagtes nøjes med at bruge den i den gratis udgave, det betyder blot at man kun får 4 træningsøvelser hverdag, og det er nu helt fint. Køber man et års abonnement, har man 6 træningsøvelser per dag og fri adgang til spillende. Prislejet er ok, det ligger i den fornuftige ende max 600kr, men som sagt har prøvet begge dele og synes at den gratis er helt ok at nøjes med på den lange bane.  

Afprøvning af Handi5 SW Demo

APP som jeg skal afprøve over de næste 4 uger er; Handi5 SW Demo kun til android bruger

http://www.abilia.com/da/produkt/handi-5-sw

Handi støtter dig med at planlægge, holde overblik og få sat struktur på din dag og dit liv. Du får overskud til de ting, du gerne vil – på en nem måde. Hjælpemidlet minder dig om alle dine daglige rutiner og aftaler. Så du husker at smøre madpakke, gå i bad, spise morgenmad og tage af sted i god tid. Når du skal handle eller af sted på arbejde kan du lave tjeklister med billeder eller forklarende fotos, så du husker alt, hvad du skal.

Handi støtter din hukommelse og dit fokus, så du får en bedre og mere vellykket dag. Handi er nem at bruge. Programmet kan forenkles og tilpasses så det fuldstændig passer dine behov.

Handi er udviklet til børn, unge og voksne med kognitive funktionsnedsættelser. Den hjælper dig, der har ADHD, Autisme, Asperger, demens, spastisk lammelse, hjerneskade, udviklingshæmning og andre kognitive forstyrrelser med at lykkes bedre i hverdagen.

Med Handi5 SW kan du:

● Få påmindelser, som du skal kvittere for, så undgår du fx at glemme eller gøre det flere gange.    

● Få oplæst al tekst.

• Få vist tid visuelt.

• Få nedtælling til dit næste gøremål.

• Få tjeklister med billeder, hvor du kan hakke af. Så husker du, hvad du skal købe, eller hvad du skal pakke.

• Kobl påmindelser med fx telefonnummer, vejbeskrivelse eller indkøbsliste. Så har du de nødvendige informationer lige ved hånden.

• Betjen Handi via computer og internet eller få hjælp af dine pårørende eller støttepersoner online.    

• Download Apps såsom rejseplanen, tv–oversigten og vejret.

 

Deltag i debatten

Der er ingen kommentar i øjeblikket