Hvis bare jeg ku' fortælle af Vibeke Sporon-Fiedler

Hvis bare jeg ku' fortælle af Vibeke Sporon-Fiedler

Vibeke Sporon-Fiedler har nu skrevet en bog, der fortæller om hendes liv og kamp for at få hjælp og støtte fra læger, hospitaler og genoptræningscentre, der ikke altid harvist sig lige forstående. Vibeke fortæller om hvordan Danmark virker - på godt og ondt - når man som dansker er kommet "alvorligt galt afsted".

Bogen er i sig selven kraftanstrengelse af en person, der har svært ved sproget. Vibekes tankevirksomhed er fundstændig intakt, men hun kan ikke få tungen til at makke ret og udtale de ord, som hun gerne vil have frem.

Men det er ikke kun sproget, der byder på besværligheder. Hendes indentitet og opfattelse af sig selv måtte revideres. "Jeg er blevet en anden person, end jeg var tidligere. Jeg er på en måde ikke længere den person, Gustav giftede sig med. Jeg føler, jeg er densamme Vibeke inden i, med andre oplever mig helt forandret, fordi jeg ikke længere kankommunikeremit indre ud. Tidligere var jeg meget sogløs, fordi min tilværelse var,som jeg ønskede den. Jeg havde Gustav og to dejlige børn og et meningsfyldt job. Nu har jeg ikke mit job mere, og mit forhold til Gustav og børnene er forandret pga. mit sproglige og fysiske handicap".
Prisen på kr. 160 er inkl. forsendelse.

Din vare er tilføjet kurven

DKK 160,00